Daj v skupno rabo
Odstranjevanje 99% klora mehčanje vode Kopalnica Vodni Filter Čistilec Tuš Filter
Cena
€21.43 -30 %
€30.62
Dobavljivost Na zalogi

Odstranjevanje 99% klora mehčanje vode Kopalnica Vodni Filter Čistilec Tuš Filter

Zakaj morate tuš filter ?

Koža je veliko več kot le pokrivna za telo.To je največji organ in je odgovoren za pomembne funkcije, kot so vitamin d oblikovanje in sintezo.Prav tako ima sposobnost, da absorbirajo veliko tega, kar prihaja v stik z in spoznavamo, da ima svoj edinstven in pomemben microbiome!To je tudi razlog, tuš filter je tako pomembno: Klor, ki je učinkovita na smrtonosen patogeni v vode, vendar se lastnosti, ki bi to lahko naredil, to lahko vpliva na kožo microbiome in občutljivo ravnovesje bakterij na koži.To so nekatere od največjih tveganj, povezanih s kemikalijami v tuš vodo (in razlogov uporabljam tuš filter): 1. Mi Lahko Absorbirajo Več Klora Po Tuširanju kot Preko Pitne Vode 2. Tuš Vodo Izpustov Kemikalij v Zrak v Dom 3. Kemikalije v Tuš Vode, ki lahko Povzroči Škodo na Koži Microbiome & Draži Kožo 4. Kemikalije, ki so Prisotne v Tuš Vodo so Povezani z Rakom in druge Zdravstvene Težave 5. Chloramines Lahko Še bolj Škodljive kot Klor

Perje Naših Tuš Filter

ČISTI VODO Inline Tuš Filter funkcije Multi-Stopenjski Filtrirni Sistem zagotovljeno, da očisti vašo tuš vodo na vseh temperature.Zmanjšuje vsebnost klora in drugih škodljivih nečistoč in zavira rast organskih snovi, tako bakterij in gliv.Takoj boste opazili, da je voda počuti mehkejši, milo in šampon lather up bolje, vaše kože in las občutek rejuvenated in zmeda prost, in klor, vonj ni več!MOČNO ZMANJŠUJE CHLORINES RAVNI Komunalna podjetja dodajanje klora, da vaša oskrba z vodo, da bi ubil bakterije.Ampak to klor-obdelane vode je slaba novica-to povzroča suhost in luskasta koža, krhki, poškodovani lasje, in nerazložljivo utrujenost.Še posebej, ko nefiltrirano, vroča voda spremeni v paro, in velike količine klora vstopijo v telo prek kože, pore in kožo.Daljši izpostavljenosti klorirano vodo lahko nato privede do bolezni dihal, bolezni kože,kot so akne, in drugih resnih tveganj za zdravje.MULTI-STAGE KOMBINACIJA FILTRIRNI SISTEM V Wellblue tuš filter uporablja lastniški mix Active medijev, Mineralnih medijev KDF in Kalcij Sulfite za filtriranje vode.Aktivni Mediji delo še posebej dobro v čiščenje vode pri višjih temperaturah, da aktivno vode , KDF in Kalcij Sulfite je zelo učinkovito pri zmanjševanju klora v obeh tople in hladne temperature.Vitamin C sprosti VC v vroče temperature zelo dobro, izboljšanje vode anti-oksidant, sposobnost.Enostavno DIY Ne-Tools Namestitev in Zamenljivi Vložek Filtra Wellblue je univerzalno 1/2" povezav, ki jih lahko enostavno in varno poveže z vašo standardno fiksno, režijske padavin, ročna ali kombinirano showerhead.Tuš filter vložek traja šest do osem mesecev(ali po 10.000 - 12.000 prebivalcev litrov vode), preden se potrebe spreminjajo, da se zagotovi optimalno delovanje.

Kaj Filter Medijev v Tuš Filter ?

1. Kalcija Sulfite : Drastično zmanjša vsebnost klora in drugih škodljivih spojin v vaši tuš vodo, boste preprečili nadaljnje zastrupitve in izboljšati svoje zdravje 2. KDF-55 : Odstrani 99% škodljivih klora in težkih kovin ioni, kot so Zn2+,Hg2+,Cu2+, Cd2. Poslovite od vodikov sulfid, svinec, živo srebro, arzen, in drugih kovin s kemičnim redox reakcije.Zmanjšuje izpostavljenost Radon in odsvetuje rast plesni, gliv in alg Zmanjšuje apna in obsega nastane za čistejše showerhead šobe in kopalniške napeljave, 3. Kremenčev pesek : Adsorpcije klor, slab vonj in druge nečistoče. 4. Daleč Infared Mineralnih biseri; Oddaja daleč-infrardečo energijo in povečati zdrave človeške potrebe aktivni minerali, pomoč za "energijo" v vodo z zmanjševanjem vodnih strukturo, daje tuš vodo mehkejši, bolj nežen občutek na koži.

Podrobnosti Izdelka

Enostavna namestitev

Je UNIVERZALNA TUŠ FILTER - Lahko se uporablja z vsemi Režijske Tuš Glavo, Ročni Tuš ali kad Glavnik.Prihaja z enostavno zamenjati 2 Fazi Tuš Filter Vložka.

Aplikacija Področje Uporabe

Paket

O Tovarni

Oznake: priljubljena mehčalec vode, magnetno mehčalec vode, domače magnetni mehčalec vode, železo vodni filter, pena filter 15, šibko alkalna filter, lestvica filter, filter za vodo, mehko mehčalec vode, mehčanje vode.

Uporaba Tuš Filtracija
Kakovost Vode Zahteve Komunalnih Voda
Certificiranje CE FDA ROHS ISO9001
Številka Modela ASF-200
Voda Donos(Litrov/Minuto) 6.0
Blagovna Znamka DRVODA
Vtičnice Moški Navoj G1/2
Vstopni Ženski
Moč (W) 0
Vrsta balzam
ŽIVLJENJSKA doba 8 - 12 mesecev po kakovosti vode
5 Fazi Filtriranja No
Čiščenje Položaj Terminal Čiščenje
Funkcija Odstrani Klor in Sprostitev Mineralnih v tuš vodo
Zmogljivosti O 10000 Galono
Namestitev Vertikalni
Čas je, da trg Jun-15
Čiščenje vode Tip Vodni Čistilec
Vmesnik Premer NOBEN
Material Zložljivi Filtrskega
Filtrskega Materiala Kalcij sulfite, KDF-55, Kremenčev pesek, Daleč-infared kroglice

Napiši mnenje

Podobni izdelki