Daj v skupno rabo
3M × 0,2 M biološko Razgradljivih Trava Raste Mat Gnojil Vrt, Piknik Rastočih Rastlin Kalivost Preproge, ki je Primerna za Gojenje
Cena
€3.81 -44 %
€6.92
Dobavljivost Na zalogi

Uporabniški Priročnik

1. Ta izdelek je narejen iz razgradljivega uvoženih okoljske vlaknine kot substrat, dodajanje visoko koncentrirane rastlinskih hranil rešitev, bo zelena in varstvo okolja.

2. Nekateri gnojil ponavadi imajo oster vonj, in pretirane gnojila bo opeklina sadike.Poleg tega, če je gnojilo, ni pokopan v zemlji, to je enostavno izgubijo in volatilize, ali bo odplavilo, ko dežuje in je zalivati.

Naše izdelke lahko rešili te bolečine točk ohranitev gnojil, vlažilne in gnojenje enkrat in za vse, in tudi preprečuje semena od tega, da odpihne veter ali pojedo ptice in žuželke, preden kalivost.

3. Način Uporabe

1. način: ① Spray tla z vodo, dokler je mokro in nato potresemo semena; ② Pokritje površine s gnojil papir in ga vodi redno. (Priporočamo, da vodo vsak enega do dveh dni)

2. način: ① Spray tla z vodo, dokler je mokro in nato potresemo semena; ② Pokritje površine s gnojil papir in ga vodi redno.Ko se barva gnojil papir postane lažji, ga zamenjajte z novo knjigo, dokler semen germinate.

3. način: ① Širjenje kos gnojil papirja na površini tal, vode in potresemo s semeni; ② Po semena so posejana, pokrov jih z drugo plast gnojil, papir in vode njih, zalivanje jih enkrat na dan ali dva, dokler ne bodo germinate.

BIORAZGRADLJIVI TRAVNIH SEMEN MAT:

Ko razvalja in zalivamo, naših specializiranih travo roll palice na tla.Vsako seme je nato obdan z uporabo gnojil in vpeti v prostor med dvema bio plasti tkanine, naše Mikro Pelete Gnojil in biološko Razgradljivih Tkanine.Mikro Pelete Gnojilo daje hitro kalivost in enakomerno rast.Biorazgradljivi Tkanine, ki preprečuje, da bi seme, iz odplavljanje, zaradi česar je cenejši, lažji in lažji od tradicionalne sod. 20 KVADRATNIH METROV OBLIŽ N POPRAVILA ROLL:

Naš izdelek je super lahek in enostaven za razvoj in oživitev šibka travnate površine.Naša Semena Roll agresivno širi in thickens za trajno travnik.KOT NALAŠČ ZA SONCE, SENCO, IN POBOČJA:

Zasnovan za polno sonca in gosto senco je v redu-kraki teksturo in srednjo do visoko odpornih na udarce.Z uporabo Metode Specifikacija Velikost Izdelka travnih Semen Mat: 3M X 0,2 M Vsebina Paketa travnih Semen Mat × 1 Opomba 1. Vode več, ko je zunaj vroče, in lahko dodate nekaj gnojil, ko je rast sposobnost semena, ni dovolj.

2. Ta izdelek se uporablja predvsem za kalivost semena fazi, ali za mala in srednje velika posajenih rastlin za oploditev in navlažijo, ko niste doma za kratek čas.

Oznake: vrt starter, ribe s hrano malavi, telefon stick, biorazgradljivi travo, olivno zelena mat, voziček pes, kalivost semena, pribor vrtu raste, svinja, juta microgreens mat.

Blagovna Znamka FGHGF
Je Pametno Napravo No
Številka Modela Biorazgradljivi Trava Raste Mat
Material netkanih tkanin

Napiši mnenje

Podobni izdelki