Daj v skupno rabo
10pcs mobilni telefon Telefon Signal Opremo Nalepke Izboljšanje Nalepke Kampiranje Orodja Antena Booster Nalepke Zunanja Antena Booster
Cena
€2.21 -48 %
€4.32
Dobavljivost Na zalogi

[xlmodel]-[po meri]-[53785]

Mobilni Telefon Antenski Ojačevalnik-najnovejše SP-4 antena X generacije, ki proizvaja ti ojačevalci in drugih mobilnih telefonov in je lahko prav tako poveča sprejemne zmogljivosti dve anteni Način Radii PDA, walkie-talkie, zumer, in tudi brezžični telefon v vašem domu

Izboljšana Generacija X PlusSP-1Revised Edition Mobilni Telefon, Antena, Ojačevalci Naše nove generacije X Plus Popravljena Izdaja Mobilni Telefon, antena, ojačevalci so boljši kot kdajkoli prej.

Antena booster je zdaj močnejši, in prihaja v sijoče zlato barvo.Prav tako prihaja z navodili o tem, kako namestiti in preizkusiti svoje nove antene booste.

Funkcije: 1) Velik vpliv - tako kot imajo 4 stopala antene na vaš mobilni telefon.

Izboljša Sprejem, Zmanjša Statično v čolne, dvigala, avtomobili, zgradbe, predori, in gore.

Deluje na katerikoli Analogni, Digitalni, in Tri-band telefonov.Odpravo padla klice.

Enostaven za namestitev, preprosto olupimo in palico, da v notranjost vašega predala za baterije.

Vsak Booster je pakirana posamično pripravljeni, da je treba dati kot darilo ali za nadaljnjo prodajo!" NAMESTITEV JE PREPROSTA..! 1. Odprite vaš Mobilni Telefon in Odstrani Mobilni Telefon, Baterijo 2. Odstranite Lepilni Pečat iz Booster Antena

Naša nova generacija X Plus Popravljena Izdaja Mobilni Telefon, antena, ojačevalci so boljši kot kdajkoli prej!Antena booster je zdaj močnejši, in prihaja v sijoče zlato barvo.Prav tako prihaja z navodili o tem, kako namestiti in preizkusiti svoje nove antene booste.

Velik vpliv-kot 4-stopala antene na mobilni telefon. 2) Izboljšanje sprejem učinek in zmanjša statično elektriko v ladij, dvigala, avtomobili, zgradbe, predori in gore. 3), se lahko uporablja na kateri koli analogni, digitalni in tri-band telefonov.

Izdelek vsebuje: 1*signalne opreme nalepka

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[53786]

Oznake: 1900mah baterije, celulares igre, telefoni celulares, celulares blagovne znamke, celulares 7, banka telefon, nalepke celulares, original celular, 72 ur, antena booster nalepka.

Združljiv Znamko/Model Drugo
S USB no
Blagovna Znamka jakcom
Mobilni Telefon Telefon Signal Opremo Nalepke Izboljšanje Nalepke Kampiranje Orodja
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela YPG0586

Napiši mnenje

Podobni izdelki