Daj v skupno rabo
Brushless Motor Disk Motornih Visoka Moč Motorja Velike Bedini Motornih Psevdo Nenehnem Gibanju Stroj
Cena
€231.71 -4 %
€243.90
Dobavljivost Na zalogi

modname=ckeditor

Ime izdelka: 8-stopenjski statorja silicijevega jekla jedro brushless notranji rotor motorja

Napetost: 12V

Tok: 2A, vsaka tuljava

Velikost: 26X26X20cm

Teža: 4,5 kg

Električni parametri: maksimalna napetost ne sme presegati 24v, v nasprotnem primeru trenutne bo velik in toplota, ki se bodo resno.

Motor ima skupaj 8 vezja, vsako vezje, posebej kontrole skupina kolobarjih, vsaka skupina tuljav je sestavljena iz 2 visoko kakovostne emajlirane žice, vsaka tuljava ima silicijevega jekla stanja v sredini, in napajalnik lahko uporabljate 12-30v DC, ki je poln moči !

Rotorja uporablja 24 močnih magnetov, skupaj doseže težo 4.5 kg, in material, ki je poln.

Izdelek je sestavljen iz 8 elektronska vezja in 8 kolobarjih, vsaka tuljava ustreza vezje, in ne motijo med seboj.To lahko polni energije, hkrati ali eno tuljavo, ki se lahko polni energije.

Vezje sprejme self-navdušena strukturo, vsaka tuljava je zaključila z dvema žice hkrati, en debel in enega tanka, tanka eno je signal tuljavo, in debele eno je pogon žice.

Ko magnet, ki teče skozi tuljavo, tanke tuljave bo ustvarjanje electromotive sile napetost.Ta napetost se bo pa na mos cev.Po mos cev je vklopljen, bo to napajanje na dolgi tuljavi.Po vožnji tuljava ima napetost in tok, ki lahko ustvari magnetno polje, ki privablja ali je magnet, ki je ločil in rotorja je prestavljen.Ob naslednjem magnet doseže enak položaj, da bo tudi proizvodnjo privlačnost ali odbojnost, tako, da rotor bo vedno premikajo v eno smer.

Uporabite način: Pred poganja o, prosim, preverite, če obstajajo svoboden vijaki ali neobičajne zvoke.Če ne neposredno priključite napajalni v vezju, lahko ga zavrtite z vrtenjem v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri urnega kazalca res jo.

Oznake: brushless motor, brezplačno nenehnem gibanju, fizika igrača, bikini motornih, izvršni nenehnem gibanju, brez jedrne generator, brushless motor esc, Brezkrtačnih, nenehnem gibanju swing, a2212.

Postavka Vrsta Žogo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Podobni izdelki